Boka band till din fest!

Vi har höjt stämningar i över 13 år och på hundratals fester, genom att spela musik som passar alla åldrar, och att alltid bjuda på oss själva. Använd formuläret eller kontaktuppgifterna nedan för att komma i kontakt med oss direkt.

Billy Nilsson med ett drömlikt leende
Namn
Billy Nilsson
Telefonnummer
E-postadress

Vill du höra lite hur vi låter innan du bokar?
Peka er in på vår mediasida i så fall.

Vanliga frågor

🎵 Vad spelar Strucky Likes för musik?
Allt från 50-tal till det som spelas på radion idag, brukar vi säga ibland. Men vi säger aldrig vilken radiokanal. Ni kan t.ex. få höra låtar från:
Gyllene Tider, Lena Philipsson, Avicci, Bruno Mars, Elvis Presley, Rolling Stones, Ulf Lundell, Bruce Springsteen, Håkan Hellström, AC/DC, The Beatles, Liquido… Kom gärna med egna önskemål. Vi löser det mesta!
💲 Hur mycket kostar Strucky Likes?
Det varierar lite, och baseras på ganska många olika sorters saker. Avstånd till er, utrustning, höjd äver havet, spelningens längd, etc. Hör av er till Billy med era tankar, idéer och önskemål, så får ni ett anpassat prisförslag!
🎉 Vilka fester passar Strucky Likes på?
Vi har spelat på allt mellan himmel och Helsinki. Bröllop, företagsevent, firmafester, julbord, broöppningar, bastukvällar, företagsmässor, kyrkmässor, skilsmässor, grillkvällar, parmiddagar, cykelfester, födelsedagar, jubileum, after beach, after ski, nattklubbar, och allt däremellan…
🎤 Har ni mikrofoner att låna ut?
Självklart! Vi har alltid med oss 2 st trådlösa mikrofoner som ni kan använda till tal och spex, etc. Behöver ni fler mikrofoner, eller någon annan teknisk utrustning? Kolla med oss först. Vi har skaffat oss ganska så många kontakter genom åren. Alltså, kontakter som i bekantskaper. Inte uttag. Eller jo, uttag också förresten.
🌍 Hur blev ni det bästa coverbandet i hela världen?
Allting började med vår gränslösa kärlek för musiken, och kanske inte minst för varandra. Det är nämligen så att vänskap och sympati lägger grunden för all svängig festmusik. Det har vi alltid stått fast vid!