Boka band till bröllop, vigsel, bröllopsfest

Boka ett toppklassigt
coverband till ert bröllop

Så där ja… Nu har ni äntligen förlovat er, och härmed kommit fram till ett av de absolut viktigaste besluten i ert gemensamma liv: Att välja rätt bröllopsband. Med över 150 lyckade bröllop i ryggen så kan vi eventuellt vara ett av de bästa coverbanden i södra Sverige. I alla fall för vår fortfarande ganska så relativt unga ålder.

Det vi försöker säga är att Strucky Likes alltid är ett säkert val! Läs vidare för mer info om hur er bröllopsdag kan se ut tillsammans med oss.

Säg var och när, och vi är där

Vi har genom åren spelat på hundratals bröllop, födelsedagar och diverse fester runt om i hela vårt avlånga land. Från Lund nere i söder, ända upp till Sälen i norr.

Okej, det är väl inte riktigt HELA landet. Kanske närmre halva? Hur som helst, vi är inte emot att resa en extra bit för att underhålla på er bröllopsfest.

Från vigsel, till mingel

Efter vigseln (som vi också kan spela på, vid önskan) är det dags att förflytta hela sällskapet till festlokalen. Vill ni låta gästerna sträcka på benen och mingla en stund innan de sätter sig till bords så spelar vi gärna några lugna bitar när alla anländer.

Har ni lyckats med bedriften att pricka in strålande solsken så står vi med nöje utomhus och spelar akustiskt. (OBS! Utomhus-erbjudandet gäller endast under sommarhalvåret.)

Dukning inför bröllopsmiddag i en vacker festlokal där Strucky Likes ska spela lite senare

Gärna en snapsvisa till maten, tack

Kanske väljer ni att servera en snaps till maten, kanske två. Kanske väljer ni att inte servera någon snaps alls. Alla alternativ går självklart lika bra, men om ni väljer att servera starkt och kanske vill ha några glada sånger att skölja ner med så kan vi hjälpa till få igång en riktigt god stämning.

Hej tomtegubbar, och så vidare. Förutsatt att ni gifter er runt jul förstås, vilket inte så många väljer att göra faktiskt. Resten av året kör vi väl Helan går eller nåt liknande.

Hrm, hrm... Jag är ju ingen talare

Vad vore ett bröllop utan alla tal? Inte alls lika långt, det är en sak som är säker. Men när folk har lagt ner så mycket arbete på sitt tal och lyckats samla ihop tillräckligt med mod för att våga ställa sig upp, så vill man ju helst att allting hörs klart och tydligt.

Vi lånar gärna ut mikrofoner och högtalare så att alla talare kan vara säkra på att vartenda ord hörs lika tydligt i hela lokalen. Ingen press.

Coverbandet Strucky Likes spelar på bröllop inför ett fullt dansgolv

Att dansa vals, eller att inte dansa vals

Nu har vi kommit fram till det som vi huvudsakligen är på plats för. Musiken och dansen. Vill ni dansa till er favoritlåt, vare sig det är en vals eller inte, så går det att lösa.

Meddelar ni i god tid vilken låt ni vill ha, så hinner vi repa in och framför den live (inom rimliga gränser såklart. Inte dubstep, trap eller k-pop t.ex.).

Ni kan självklart koppla in en mobil eller dator i vårt högtalarsystem ifall ni hellre dansar till originalinspelningen.

Resten av festen

Vanligast är att vi spelar 3 st set på ca 45 minuter med korta pauser emellan, men ifall ni har speciella önskemål är vi givetvis anpassningsbara. Under våra pauser får ni gärna koppla in mobil eller dator och fortsätta dansa medan vi hämtar andan runt hörnet.

Är ni inte trötta än?! Vill ni att festen ska fortsätta även efter att vi har åkt hem finns möjlighet att hyra högtalare som vi lämnar kvar. Dessa kan ni sedan lämna tillbaka inom några dagar. Bara säg till i förväg, så att vi hinner packa med oss rätt utrustning.

Redo att gifta er med stil?
Det är bara att höra av sig!